DEPARTMENT
FISIOLOGÍA VEGETAL
Conference papers (63) Publications in which a researcher has participated View referenced research data.
2024
-
Dry Olive Residue Biotransformed by Saprobic Fungi as Possible Organic Amendment in the Remediation of Soils Contaminated by Heavy Metals
Advances in Science, Technology and Innovation
-
ECOSYSTEM SERVICES OF COMPOST APPLICATION ON SUNFLOWER: EFFECT ON SOIL-PLANT-POLLINATOR LOOP
European Biomass Conference and Exhibition Proceedings
2023
-
Evaluación de la efectividad de Tecnosoles en la recuperación de suelos contaminados y el establecimiento de vegetación
XXXIII Reunión Nacional de Suelos : Pamplona-Iruña, 2023: Libro de resúmenes
-
Riesgos ambientales debido a la contaminación por gadolinio en suelos con cultivos de regadío
XXXIII Reunión Nacional de Suelos : Pamplona-Iruña, 2023: Libro de resúmenes
2022
-
Compact optical fluorescence sensor for food quality control using artificial neural networks: Application to olive oil
Proceedings of SPIE - The International Society for Optical Engineering
2021
2019
2018
-
Breeding for postharvest cold tolerance in zucchini squash
Acta Horticulturae
-
Changes in the biosynthesis of cuticular waxes during postharvest cold storage of zucchini fruit (Cucurbita pepo L.)
Acta Horticulturae
-
Preconditioning treatment induces changes in plasma membrane lipid composition and vanadate-sensitive ATPase activity of zucchini fruit during cold storage
Acta Horticulturae
-
Sustainable crop production: P-solubilizing biofertilizers
International Multidisciplinary Scientific GeoConference Surveying Geology and Mining Ecology Management, SGEM
-
Use of mutant platforms to discover novel postharvest fruit-quality traits in Cucurbita pepo
Acta Horticulturae
-
Vertebrando el grado de biología: La biología evolutiva como punto de encuentro de las diferentes disciplinas en biología
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
2017
-
Cursos cero para las titulaciones de la Facultad de Ciencias de la Universidad de Granada
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES
-
El análisis sensorial como disciplina científica para la caracterización y el control de calidad de los alimentos: panel de cata de la Universidad de Granada
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES
-
Importancia de los cursos de verano como formación académica complementaria y transferencia de conocimiento: Centro Mediterráneo Universidad de Granada
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES
2015
-
Effects of 1-MCP on different postharvest quality parameters in zucchini
Acta Horticulturae
-
Identification of distinctive variants of the olive pollen allergen Ole e 5 (Cu,Zn superoxide dismutase) throughout the analysis of the olive pollen transcriptome
Lecture Notes in Computer Science (including subseries Lecture Notes in Artificial Intelligence and Lecture Notes in Bioinformatics)
-
Physical and chemical treatments enhancing postharvest fruit quality in zucchini
Acta Horticulturae