Departamento
QUÍMICA ANALÍTICA
Capítulos de Libro (5) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2016
-
Estudio de tratamientos de restauración (desacidificación) del azul de índigo (indigofera tintoria) sobre documento gráfico
EMERGE 2016. Jornadas de Investigación Emergente en Conservación y Restauración de Patrimonio (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 139-143
-
Food Use for Social Innovation by Optimizing Food Waste Recovery Strategies
Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation (Elsevier Inc.), pp. 211-236
-
NANOENCAPSULATION STRATEGIES APPLIED TO MAXIMIZE TARGET DELIVERY OF INTACT POLYPHENOLS
ENCAPSULATIONS (ACADEMIC PRESS), pp. 559-595
-
Properties and applications of polysaccharide green polymer composites for antibacterial and anti-fogging coatings in food
Green Polymer Composites Technology: Properties and Applications (CRC Press), pp. 31-47
-
Rockroses (Cistus sp.) oils
Essential Oils in Food Preservation, Flavor and Safety (Elsevier Inc.), pp. 649-658