Capítulos de Libro (5) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2016

  1. Estudio de tratamientos de restauración (desacidificación) del azul de índigo (indigofera tintoria) sobre documento gráfico

    EMERGE 2016. Jornadas de Investigación Emergente en Conservación y Restauración de Patrimonio (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 139-143

  2. Food Use for Social Innovation by Optimizing Food Waste Recovery Strategies

    Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation (Elsevier Inc.), pp. 211-236

  3. NANOENCAPSULATION STRATEGIES APPLIED TO MAXIMIZE TARGET DELIVERY OF INTACT POLYPHENOLS

    ENCAPSULATIONS (ACADEMIC PRESS), pp. 559-595

  4. Properties and applications of polysaccharide green polymer composites for antibacterial and anti-fogging coatings in food

    Green Polymer Composites Technology: Properties and Applications (CRC Press), pp. 31-47

  5. Rockroses (Cistus sp.) oils

    Essential Oils in Food Preservation, Flavor and Safety (Elsevier Inc.), pp. 649-658