Fruit and vegetable intake and prostate cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)

  1. Perez-Cornago, A.
  2. Travis, R.C.
  3. Appleby, P.N.
  4. Tsilidis, K.K.
  5. Tjønneland, A.
  6. Olsen, A.
  7. Overvad, K.
  8. Katzke, V.
  9. Kühn, T.
  10. Trichopoulou, A.
  11. Peppa, E.
  12. Kritikou, M.
  13. Sieri, S.
  14. Palli, D.
  15. Sacerdote, C.
  16. Tumino, R.
  17. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  18. Agudo, A.
  19. Larrañaga, N.
  20. Molina-Portillo, E.
  21. Ardanaz, E.
  22. Chirlaque, M.-D.
  23. Lasheras, C.
  24. Stattin, P.
  25. Wennberg, M.
  26. Drake, I.
  27. Malm, J.
  28. Schmidt, J.A.
  29. Khaw, K.-T.
  30. Gunter, M.
  31. Freisling, H.
  32. Huybrechts, I.
  33. Aune, D.
  34. Cross, A.J.
  35. Riboli, E.
  36. Key, T.J.
  37. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2017

Volumen: 141

Número: 2

Páginas: 287-297

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.30741 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor