Consumption of Fish and Long-chain n-3 Polyunsaturated Fatty Acids Is Associated With Reduced Risk of Colorectal Cancer in a Large European Cohort

  1. Aglago, E.K.
  2. Huybrechts, I.
  3. Murphy, N.
  4. Casagrande, C.
  5. Nicolas, G.
  6. Pischon, T.
  7. Fedirko, V.
  8. Severi, G.
  9. Boutron-Ruault, M.-C.
  10. Fournier, A.
  11. Katzke, V.
  12. Kühn, T.
  13. Olsen, A.
  14. Tjønneland, A.
  15. Dahm, C.C.
  16. Overvad, K.
  17. Lasheras, C.
  18. Agudo, A.
  19. Sánchez, M.-J.
  20. Amiano, P.
  21. Huerta, J.M.
  22. Ardanaz, E.
  23. Perez-Cornago, A.
  24. Trichopoulou, A.
  25. Karakatsani, A.
  26. Martimianaki, G.
  27. Palli, D.
  28. Pala, V.
  29. Tumino, R.
  30. Naccarati, A.
  31. Panico, S.
  32. Bueno-de-Mesquita, B.
  33. May, A.
  34. Derksen, J.W.G.
  35. Hellstrand, S.
  36. Ohlsson, B.
  37. Wennberg, M.
  38. Van Guelpen, B.
  39. Skeie, G.
  40. Brustad, M.
  41. Weiderpass, E.
  42. Cross, A.J.
  43. Ward, H.
  44. Riboli, E.
  45. Norat, T.
  46. Chajes, V.
  47. Gunter, M.J.
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Revista:
Clinical Gastroenterology and Hepatology

ISSN: 1542-7714 1542-3565

Año de publicación: 2020

Volumen: 18

Número: 3

Páginas: 654-666.e6

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CGH.2019.06.031 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor