Plasma polyphenols associated with lower high-sensitivity C-reactive protein concentrations: A cross-sectional study within the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort

  1. Harms, L.M.
  2. Scalbert, A.
  3. Zamora-Ros, R.
  4. Rinaldi, S.
  5. Jenab, M.
  6. Murphy, N.
  7. Achaintre, D.
  8. Tjønneland, A.
  9. Olsen, A.
  10. Overvad, K.
  11. Romana Mancini, F.
  12. Mahamat-Saleh, Y.
  13. Boutron-Ruault, M.-C.
  14. Kühn, T.
  15. Katzke, V.
  16. Trichopoulou, A.
  17. Martimianaki, G.
  18. Karakatsani, A.
  19. Palli, D.
  20. Panico, S.
  21. Sieri, S.
  22. Tumino, R.
  23. Sacerdote, C.
  24. Bueno-De-Mesquita, B.
  25. Vermeulen, R.C.H.
  26. Weiderpass, E.
  27. Nøst, T.H.
  28. Lasheras, C.
  29. Rodríguez-Barranco, M.
  30. Huerta, J.M.
  31. Barricarte, A.
  32. Dorronsoro, M.
  33. Hultdin, J.
  34. Schmidt, J.A.
  35. Gunter, M.
  36. Riboli, E.
  37. Aleksandrova, K.
  38. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Nutrition

ISSN: 1475-2662 0007-1145

Año de publicación: 2020

Volumen: 123

Número: 2

Páginas: 198-208

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/S0007114519002538 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor