Timing of eating across ten European countries - Results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) calibration study

  1. Huseinovic, E.
  2. Winkvist, A.
  3. Freisling, H.
  4. Slimani, N.
  5. Boeing, H.
  6. Buckland, G.
  7. Schwingshackl, L.
  8. Olsen, A.
  9. Tjonneland, A.
  10. Stepien, M.
  11. Boutron-Ruault, M.-C.
  12. Mancini, F.
  13. Artaud, F.
  14. Kühn, T.
  15. Katzke, V.
  16. Trichopoulou, A.
  17. Naska, A.
  18. Orfanos, P.
  19. Tumino, R.
  20. Masala, G.
  21. Krogh, V.
  22. Santucci De Magistris, M.
  23. Ocké, M.C.
  24. Brustad, M.
  25. Jensen, T.E.
  26. Skeie, G.
  27. Rodríguez-Barranco, M.
  28. Huerta, J.M.
  29. Ardanaz, E.
  30. Quirós, J.R.
  31. Jakszyn, P.
  32. Sonestedt, E.
  33. Ericson, U.
  34. Wennberg, M.
  35. Key, T.J.
  36. Aune, D.
  37. Riboli, E.
  38. Weiderpass, E.
  39. Bertéus Forslund, H.
  40. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Public Health Nutrition

ISSN: 1475-2727 1368-9800

Año de publicación: 2019

Volumen: 22

Número: 2

Páginas: 324-335

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/S1368980018002288 GOOGLE SCHOLAR