Timing of eating across ten European countries - Results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) calibration study
- Huseinovic, E.
- Winkvist, A.
- Freisling, H.
- Slimani, N.
- Boeing, H.
- Buckland, G.
- Schwingshackl, L.
- Olsen, A.
- Tjonneland, A.
- Stepien, M.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Mancini, F.
- Artaud, F.
- Kühn, T.
- Katzke, V.
- Trichopoulou, A.
- Naska, A.
- Orfanos, P.
- Tumino, R.
- Masala, G.
- Krogh, V.
- Santucci De Magistris, M.
- Ocké, M.C.
- Brustad, M.
- Jensen, T.E.
- Skeie, G.
- Rodríguez-Barranco, M.
- Huerta, J.M.
- Ardanaz, E.
- Quirós, J.R.
- Jakszyn, P.
- Sonestedt, E.
- Ericson, U.
- Wennberg, M.
- Key, T.J.
- Aune, D.
- Riboli, E.
- Weiderpass, E.
- Bertéus Forslund, H.
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ISSN: 1475-2727, 1368-9800
Año de publicación: 2019
Volumen: 22
Número: 2
Páginas: 324-335
Tipo: Artículo