Dietary polyphenol intake in europe: The european prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) study

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Knaze, V.
  3. Rothwell, J.A.
  4. Hémon, B.
  5. Moskal, A.
  6. Overvad, K.
  7. Tjønneland, A.
  8. Kyrø, C.
  9. Fagherazzi, G.
  10. Boutron-Ruault, M.-C.
  11. Touillaud, M.
  12. Katzke, V.
  13. Kühn, T.
  14. Boeing, H.
  15. Förster, J.
  16. Trichopoulou, A.
  17. Valanou, E.
  18. Peppa, E.
  19. Palli, D.
  20. Agnoli, C.
  21. Ricceri, F.
  22. Tumino, R.
  23. de Magistris, M.S.
  24. Peeters, P.H.M.
  25. Bas Bueno-De-Mesquita, H.
  26. Engeset, D.
  27. Skeie, G.
  28. Hjartåker, A.
  29. Menéndez, V.
  30. Agudo, A.
  31. Molina-Montes, E.
  32. Huerta, J.M.
  33. Barricarte, A.
  34. Amiano, P.
  35. Sonestedt, E.
  36. Nilsson, L.M.
  37. Landberg, R.
  38. Key, T.J.
  39. Khaw, K.-T.
  40. Wareham, N.J.
  41. Lu, Y.
  42. Slimani, N.
  43. Romieu, I.
  44. Riboli, E.
  45. Scalbert, A.
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Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2016

Volumen: 55

Número: 4

Páginas: 1359-1375

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-015-0950-X GOOGLE SCHOLAR