Fish consumption and mortality in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort

  1. Engeset, D.
  2. Braaten, T.
  3. Teucher, B.
  4. Kühn, T.
  5. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  6. Leenders, M.
  7. Agudo, A.
  8. Bergmann, M.M.
  9. Valanou, E.
  10. Naska, A.
  11. Trichopoulou, A.
  12. Key, T.J.
  13. Crowe, F.L.
  14. Overvad, K.
  15. Sonestedt, E.
  16. Mattiello, A.
  17. Peeters, P.H.
  18. Wennberg, M.
  19. Jansson, J.H.
  20. Boutron-Ruault, M.-C.
  21. Dossus, L.
  22. Dartois, L.
  23. Li, K.
  24. Barricarte, A.
  25. Ward, H.
  26. Riboli, E.
  27. Agnoli, C.
  28. Huerta, J.M.
  29. Sánchez, M.-J.
  30. Tumino, R.
  31. Altzibar, J.M.
  32. Vineis, P.
  33. Masala, G.
  34. Ferrari, P.
  35. Muller, D.C.
  36. Johansson, M.
  37. Luisa Redondo, M.
  38. Tjønneland, A.
  39. Olsen, A.
  40. Olsen, K.S.
  41. Brustad, M.
  42. Skeie, G.
  43. Lund, E.
  44. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Epidemiology

ISSN: 1573-7284 0393-2990

Año de publicación: 2015

Volumen: 30

Número: 1

Páginas: 57-70

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S10654-014-9966-4 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor