Fish consumption and mortality in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort
- Engeset, D.
- Braaten, T.
- Teucher, B.
- Kühn, T.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Leenders, M.
- Agudo, A.
- Bergmann, M.M.
- Valanou, E.
- Naska, A.
- Trichopoulou, A.
- Key, T.J.
- Crowe, F.L.
- Overvad, K.
- Sonestedt, E.
- Mattiello, A.
- Peeters, P.H.
- Wennberg, M.
- Jansson, J.H.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Dossus, L.
- Dartois, L.
- Li, K.
- Barricarte, A.
- Ward, H.
- Riboli, E.
- Agnoli, C.
- Huerta, J.M.
- Sánchez, M.-J.
- Tumino, R.
- Altzibar, J.M.
- Vineis, P.
- Masala, G.
- Ferrari, P.
- Muller, D.C.
- Johansson, M.
- Luisa Redondo, M.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Olsen, K.S.
- Brustad, M.
- Skeie, G.
- Lund, E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1573-7284, 0393-2990
Año de publicación: 2015
Volumen: 30
Número: 1
Páginas: 57-70
Tipo: Artículo