Flavonoid and lignan intake in relation to bladder cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Sacerdote, C.
  3. Ricceri, F.
  4. Weiderpass, E.
  5. Roswall, N.
  6. Buckland, G.
  7. St-Jules, D.E.
  8. Overvad, K.
  9. Kyrø, C.
  10. Fagherazzi, G.
  11. Kvaskoff, M.
  12. Severi, G.
  13. Chang-Claude, J.
  14. Kaaks, R.
  15. Nöthlings, U.
  16. Trichopoulou, A.
  17. Naska, A.
  18. Trichopoulos, D.
  19. Palli, D.
  20. Grioni, S.
  21. Mattiello, A.
  22. Tumino, R.
  23. Gram, I.T.
  24. Engeset, D.
  25. Huerta, J.M.
  26. Molina-Montes, E.
  27. Argüelles, M.
  28. Amiano, P.
  29. Ardanaz, E.
  30. Ericson, U.
  31. Lindkvist, B.
  32. Nilsson, L.M.
  33. Kiemeney, L.A.
  34. Ros, M.
  35. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  36. Peeters, P.H.M.
  37. Khaw, K.-T.
  38. Wareham, N.J.
  39. Knaze, V.
  40. Romieu, I.
  41. Scalbert, A.
  42. Brennan, P.
  43. Wark, P.
  44. Vineis, P.
  45. Riboli, E.
  46. González, C.A.
  47. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Cancer

ISSN: 1532-1827 0007-0920

Año de publicación: 2014

Volumen: 111

Número: 9

Páginas: 1870-1880

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/BJC.2014.459 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible