Nutrient patterns and their food sources in an international study setting: Report from the EPIC study

  1. Moskal, A.
  2. Pisa, P.T.
  3. Ferrari, P.
  4. Byrnes, G.
  5. Freisling, H.
  6. Boutron-Ruault, M.-C.
  7. Cadeau, C.
  8. Nailler, L.
  9. Wendt, A.
  10. Kühn, T.
  11. Boeing, H.
  12. Buijsse, B.
  13. Tjønneland, A.
  14. Halkjær, J.
  15. Dahm, C.C.
  16. Chiuve, S.E.
  17. Quirós, J.R.
  18. Buckland, G.
  19. Molina-Montes, E.
  20. Amiano, P.
  21. Huerta Castaño, J.M.
  22. Gurrea, A.B.
  23. Khaw, K.-T.
  24. Lentjes, M.A.
  25. Key, T.J.
  26. Romaguera, D.
  27. Vergnaud, A.-C.
  28. Trichopoulou, A.
  29. Bamia, C.
  30. Orfanos, P.
  31. Palli, D.
  32. Pala, V.
  33. Tumino, R.
  34. Sacerdote, C.
  35. De Magistris, M.S.
  36. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  37. Ocké, M.C.
  38. Beulens, J.W.J.
  39. Ericson, U.
  40. Drake, I.
  41. Nilsson, L.M.
  42. Winkvist, A.
  43. Weiderpass, E.
  44. Hjartåker, A.
  45. Riboli, E.
  46. Slimani, N.
  47. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
PLoS ONE

ISSN: 1932-6203

Año de publicación: 2014

Volumen: 9

Número: 6

Tipo: Artículo

DOI: 10.1371/JOURNAL.PONE.0098647 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor