Plasma alkylresorcinol concentrations, biomarkers of whole-grain wheat and rye intake, in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort

  1. Kyro, C.
  2. Olsen, A.
  3. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  4. Skeie, G.
  5. Loft, S.
  6. Åman, P.
  7. Leenders, M.
  8. Dik, V.K.
  9. Siersema, P.D.
  10. Pischon, T.
  11. Christensen, J.
  12. Overvad, K.
  13. Boutron-Ruault, M.-C.
  14. Fagherazzi, G.
  15. Cottet, V.
  16. Kühn, T.
  17. Chang-Claude, J.
  18. Boeing, H.
  19. Trichopoulou, A.
  20. Naska, A.
  21. Oikonomidou, D.
  22. Masala, G.
  23. Pala, V.
  24. Tumino, R.
  25. Vineis, P.
  26. Mattiello, A.
  27. Peeters, P.H.
  28. Bakken, T.
  29. Weiderpass, E.
  30. Åsli, L.A.
  31. Sánchez, S.
  32. Jakszyn, P.
  33. Sánchez, M.-J.
  34. Amiano, P.
  35. Huerta, J.M.
  36. Barricarte, A.
  37. Ljuslinder, I.
  38. Palmqvist, R.
  39. Khaw, K.-T.
  40. Wareham, N.
  41. Key, T.J.
  42. Travis, R.C.
  43. Slimani, N.
  44. Freisling, H.
  45. Ferrari, P.
  46. Gunter, M.J.
  47. Murphy, N.
  48. Riboli, E.
  49. Tjonneland, A.
  50. Landberg, R.
  51. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Nutrition

ISSN: 1475-2662 0007-1145

Año de publicación: 2014

Volumen: 111

Número: 10

Páginas: 1881-1890

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/S0007114513004388 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor