Intake of total omega-3 fatty acids, eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid and risk of coronary heart disease in the Spanish EPIC cohort study

  1. Amiano, P.
  2. Machón, M.
  3. Dorronsoro, M.
  4. Dolores Chirlaque, M.
  5. Barricarte, A.
  6. Sánchez, M.-J.
  7. Navarro, C.
  8. Huerta, J.M.
  9. Molina-Montes, E.
  10. Sánchez-Cantalejo, E.
  11. Urtizberea, M.
  12. Arriola, L.
  13. Larrañaga, N.
  14. Ardanaz, E.
  15. Quirós, J.R.
  16. Moreno-Iribas, C.
  17. González, C.A.
Revista:
Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases

ISSN: 0939-4753

Ano de publicación: 2014

Volume: 24

Número: 3

Páxinas: 321-327

Tipo: Artigo

DOI: 10.1016/J.NUMECD.2013.08.011 GOOGLE SCHOLAR