Lifestyle, dietary factors, and antibody levels to oral bacteria in cancer-free participants of a European cohort study
- Michaud, D.S.
- Izard, J.
- Rubin, Z.
- Johansson, I.
- Weiderpass, E.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Overvad, K.
- Boutron-Ruault, M.C.
- Clavel-Chapelon, F.
- Dossus, L.
- Kaaks, R.
- Katzke, V.A.
- Boeing, H.
- Foerster, J.
- Trichopoulou, A.
- Naska, A.
- Ziara, G.
- Vineis, P.
- Grioni, S.
- Palli, D.
- Tumino, R.
- Mattiello, A.
- Peeters, P.H.M.
- Siersema, P.D.
- Barricarte, A.
- Huerta, J.-M.
- Molina-Montes, E.
- Dorronsoro, M.
- Quirós, J.R.
- Duell, E.J.
- Ohlsson, B.
- Jeppsson, B.
- Johansson, A.
- Lif, P.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Travis, R.C.
- Key, T.J.
- Freisling, H.
- Duarte-Salles, T.
- Stepien, M.
- Riboli, E.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0957-5243, 1573-7225
Año de publicación: 2013
Volumen: 24
Número: 11
Páginas: 1901-1909
Tipo: Artículo