The Association between Dietary Energy Density and Type 2 Diabetes in Europe: Results from the EPIC-InterAct Study

  1. van den Berg, S.W.
  2. van der A, D.L.
  3. Spijkerman, A.M.W.
  4. van Woudenbergh, G.J.
  5. Tijhuis, M.J.
  6. Amiano, P.
  7. Ardanaz, E.
  8. Beulens, J.W.J.
  9. Boeing, H.
  10. Clavel-Chapelon, F.
  11. Crowe, F.L.
  12. de Lauzon-Guillain, B.
  13. Fagherazzi, G.
  14. Franks, P.W.
  15. Freisling, H.
  16. Gonzalez, C.
  17. Grioni, S.
  18. Halkjaer, J.
  19. Huerta, J.M.
  20. Huybrechts, I.
  21. Kaaks, R.
  22. Khaw, K.T.
  23. Masala, G.
  24. Nilsson, P.M.
  25. Overvad, K.
  26. Panico, S.
  27. Quirós, J.R.
  28. Rolandsson, O.
  29. Sacerdote, C.
  30. Sánchez, M.-J.
  31. Schulze, M.B.
  32. Slimani, N.
  33. Struijk, E.A.
  34. Tjonneland, A.
  35. Tumino, R.
  36. Sharp, S.J.
  37. Langenberg, C.
  38. Forouhi, N.G.
  39. Feskens, E.J.M.
  40. Riboli, E.
  41. Wareham, N.J.
  42. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
PLoS ONE

ISSN: 1932-6203

Año de publicación: 2013

Volumen: 8

Número: 5

Tipo: Artículo

DOI: 10.1371/JOURNAL.PONE.0059947 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor