Meat consumption and mortality - results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Rohrmann, S.
  2. Overvad, K.
  3. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  4. Jakobsen, M.U.
  5. Egeberg, R.
  6. Tjønneland, A.
  7. Nailler, L.
  8. Boutron-Ruault, M.-C.
  9. Clavel-Chapelon, F.
  10. Krogh, V.
  11. Palli, D.
  12. Panico, S.
  13. Tumino, R.
  14. Ricceri, F.
  15. Bergmann, M.M.
  16. Boeing, H.
  17. Li, K.
  18. Kaaks, R.
  19. Khaw, K.-T.
  20. Wareham, N.J.
  21. Crowe, F.L.
  22. Key, T.J.
  23. Naska, A.
  24. Trichopoulou, A.
  25. Trichopoulos, D.
  26. Leenders, M.
  27. Peeters, P.H.M.
  28. Engeset, D.
  29. Parr, C.L.
  30. Skeie, G.
  31. Jakszyn, P.
  32. Sánchez, M.-J.
  33. Huerta, J.M.
  34. Redondo, M.L.
  35. Barricarte, A.
  36. Amiano, P.
  37. Drake, I.
  38. Sonestedt, E.
  39. Hallmans, G.
  40. Johansson, I.
  41. Fedirko, V.
  42. Romieux, I.
  43. Ferrari, P.
  44. Norat, T.
  45. Vergnaud, A.C.
  46. Riboli, E.
  47. Linseisen, A.J.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
BMC Medicine

ISSN: 1741-7015

Año de publicación: 2013

Volumen: 11

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.1186/1741-7015-11-63 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor