Olive oil intake and mortality within the Spanish population (EPIC-Spain)

  1. Buckland, G.
  2. Mayén, A.L.
  3. Agudo, A.
  4. Travier, N.
  5. Navarro, C.
  6. Huerta, J.M.
  7. Chirlaque, M.D.
  8. Barricarte, A.
  9. Ardanaz, E.
  10. Moreno-Iribas, C.
  11. Marin, P.
  12. Quirós, J.R.
  13. Redondo, M.-L.
  14. Amiano, P.
  15. Dorronsoro, M.
  16. Arriola, L.
  17. Molina, E.
  18. Sanchez, M.-J.
  19. Gonzalez, C.A.
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165 1938-3207

Año de publicación: 2012

Volumen: 96

Número: 1

Páginas: 142-149

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.111.024216 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor