Coffee and tea consumption and the risk of ovarian cancer: A prospective cohort study and updated meta-analysis

  1. Braem, M.G.M.
  2. Onland-Moret, N.C.
  3. Schouten, L.J.
  4. Tjønneland, A.
  5. Hansen, L.
  6. Dahm, C.C.
  7. Overvad, K.
  8. Lukanova, A.
  9. Dossus, L.
  10. Floegel, A.
  11. Boeing, H.
  12. Clavel-Chapelon, F.
  13. Chabbert-Buffet, N.
  14. Fagherazzi, G.
  15. Trichopoulou, A.
  16. Benetou, V.
  17. Goufa, I.
  18. Pala, V.
  19. Galasso, R.
  20. Mattiello, A.
  21. Sacerdote, C.
  22. Palli, D.
  23. Tumino, R.
  24. Gram, I.T.
  25. Lund, E.
  26. Gavrilyuk, O.
  27. Sánchez, M.-J.
  28. Quirós, R.
  29. Gonzales, C.A.
  30. Dorronsoro, M.
  31. Huerta Castaño, J.M.
  32. Gurrea, A.B.
  33. Idahl, A.
  34. Ohlson, N.
  35. Lundin, E.
  36. Jirstrom, K.
  37. Wirfalt, E.
  38. Allen, N.E.
  39. Tsilidis, K.K.
  40. Kaw, K.-T.
  41. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  42. Dik, V.K.
  43. Rinaldi, S.
  44. Fedirko, V.
  45. Norat, T.
  46. Riboli, E.
  47. Kaaks, R.
  48. Peeters, P.H.M.
  49. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165 1938-3207

Año de publicación: 2012

Volumen: 95

Número: 5

Páginas: 1172-1181

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.111.026393 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor