Consumption of fried foods and risk of coronary heart disease: Spanish cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition study.

  1. Guallar-Castillón, P.
  2. Rodríguez-Artalejo, F.
  3. Lopez-Garcia, E.
  4. León-Muñoz, L.M.
  5. Amiano, P.
  6. Ardanaz, E.
  7. Arriola, L.
  8. Barricarte, A.
  9. Buckland, G.
  10. Chirlaque, M.D.
  11. Dorronsoro, M.
  12. Huerta, J.M.
  13. Larrañaga, N.
  14. Marin, P.
  15. Martínez, C.
  16. Molina, E.
  17. Navarro, C.
  18. Quirós, J.R.
  19. Rodríguez, L.
  20. Sanchez, M.J.
  21. González, C.A.
  22. Moreno-Iribas, C.
Revista:
BMJ (Clinical research ed.)

ISSN: 1756-1833

Año de publicación: 2012

Volumen: 344

Tipo: Artículo