Consumption of meat and fish and risk of lung cancer: Results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition
- Linseisen, J.
- Rohrmann, S.
- Bueno-De-Mesquita, B.
- Büchner, F.L.
- Boshuizen, H.C.
- Agudo, A.
- Gram, I.T.
- Dahm, C.C.
- Overvad, K.
- Egeberg, R.
- Tjønneland, A.
- Boeing, H.
- Steffen, A.
- Kaaks, R.
- Lukanova, A.
- Berrino, F.
- Palli, D.
- Panico, S.
- Tumino, R.
- Ardanaz, E.
- Dorronsoro, M.
- Huerta, J.-M.
- Rodríguez, L.
- Sánchez, M.-J.
- Rasmuson, T.
- Hallmans, G.
- Manjer, J.
- Wirfält, E.
- Engeset, D.
- Skeie, G.
- Katsoulis, M.
- Oikonomou, E.
- Trichopoulou, A.
- Peeters, P.H.M.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Allen, N.
- Key, T.
- Brennan, P.
- Romieu, I.
- Slimani, N.
- Vergnaud, A.-C.
- Xun, W.W.
- Vineis, P.
- Riboli, E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0957-5243, 1573-7225
Año de publicación: 2011
Volumen: 22
Número: 6
Páginas: 909-918
Tipo: Artículo