Consumption of meat and fish and risk of lung cancer: Results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Linseisen, J.
  2. Rohrmann, S.
  3. Bueno-De-Mesquita, B.
  4. Büchner, F.L.
  5. Boshuizen, H.C.
  6. Agudo, A.
  7. Gram, I.T.
  8. Dahm, C.C.
  9. Overvad, K.
  10. Egeberg, R.
  11. Tjønneland, A.
  12. Boeing, H.
  13. Steffen, A.
  14. Kaaks, R.
  15. Lukanova, A.
  16. Berrino, F.
  17. Palli, D.
  18. Panico, S.
  19. Tumino, R.
  20. Ardanaz, E.
  21. Dorronsoro, M.
  22. Huerta, J.-M.
  23. Rodríguez, L.
  24. Sánchez, M.-J.
  25. Rasmuson, T.
  26. Hallmans, G.
  27. Manjer, J.
  28. Wirfält, E.
  29. Engeset, D.
  30. Skeie, G.
  31. Katsoulis, M.
  32. Oikonomou, E.
  33. Trichopoulou, A.
  34. Peeters, P.H.M.
  35. Khaw, K.-T.
  36. Wareham, N.
  37. Allen, N.
  38. Key, T.
  39. Brennan, P.
  40. Romieu, I.
  41. Slimani, N.
  42. Vergnaud, A.-C.
  43. Xun, W.W.
  44. Vineis, P.
  45. Riboli, E.
  46. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Cancer Causes and Control

ISSN: 0957-5243 1573-7225

Año de publicación: 2011

Volumen: 22

Número: 6

Páginas: 909-918

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S10552-011-9764-1 GOOGLE SCHOLAR