Fruit and vegetable intake and overall cancer risk in the european prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC)

  1. Boffetta, P.
  2. Couto, E.
  3. Wichmann, J.
  4. Ferrari, P.
  5. Trichopoulos, D.
  6. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  7. Van Duijnhoven, F.J.B.
  8. Büchner, F.L.
  9. Key, T.
  10. Boeing, H.
  11. Nöthlings, U.
  12. Linseisen, J.
  13. Gonzalez, C.A.
  14. Overvad, K.
  15. Nielsen, M.R.S.
  16. Tjønneland, A.
  17. Olsen, A.
  18. Clavel-Chapelon, F.
  19. Boutron-Ruault, M.-C.
  20. Morois, S.
  21. Lagiou, P.
  22. Naska, A.
  23. Benetou, V.
  24. Kaaks, R.
  25. Rohrmann, S.
  26. Panico, S.
  27. Sieri, S.
  28. Vineis, P.
  29. Palli, D.
  30. Van Gils, C.H.
  31. Peeters, P.H.
  32. Lund, E.
  33. Brustad, M.
  34. Engeset, D.
  35. Huerta, J.M.
  36. Rodríguez, L.
  37. Sánchez, M.-J.
  38. Dorronsoro, M.
  39. Barricarte, A.
  40. Hallmans, G.
  41. Johansson, I.
  42. Manjer, J.
  43. Sonestedt, E.
  44. Allen, N.E.
  45. Bingham, S.
  46. Khaw, K.-T.
  47. Slimani, N.
  48. Jenab, M.
  49. Mouw, T.
  50. Norat, T.
  51. Riboli, E.
  52. Trichopoulou, A.
  53. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Journal of the National Cancer Institute

ISSN: 0027-8874 1460-2105

Año de publicación: 2010

Volumen: 102

Número: 8

Páginas: 529-537

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/JNCI/DJQ072 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor