Fruit and vegetable intake and overall cancer risk in the european prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC)
- Boffetta, P.
- Couto, E.
- Wichmann, J.
- Ferrari, P.
- Trichopoulos, D.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Van Duijnhoven, F.J.B.
- Büchner, F.L.
- Key, T.
- Boeing, H.
- Nöthlings, U.
- Linseisen, J.
- Gonzalez, C.A.
- Overvad, K.
- Nielsen, M.R.S.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Clavel-Chapelon, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Morois, S.
- Lagiou, P.
- Naska, A.
- Benetou, V.
- Kaaks, R.
- Rohrmann, S.
- Panico, S.
- Sieri, S.
- Vineis, P.
- Palli, D.
- Van Gils, C.H.
- Peeters, P.H.
- Lund, E.
- Brustad, M.
- Engeset, D.
- Huerta, J.M.
- Rodríguez, L.
- Sánchez, M.-J.
- Dorronsoro, M.
- Barricarte, A.
- Hallmans, G.
- Johansson, I.
- Manjer, J.
- Sonestedt, E.
- Allen, N.E.
- Bingham, S.
- Khaw, K.-T.
- Slimani, N.
- Jenab, M.
- Mouw, T.
- Norat, T.
- Riboli, E.
- Trichopoulou, A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0027-8874, 1460-2105
Año de publicación: 2010
Volumen: 102
Número: 8
Páginas: 529-537
Tipo: Artículo