Dietary β-carotene, vitamin C and e intake and breast cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)

  1. Nagel, G.
  2. Linseisen, J.
  3. Van Gils, C.H.
  4. Peeters, P.H.
  5. Boutron-Ruault, M.C.
  6. Clavel-Chapelon, F.
  7. Romieu, I.
  8. Tjønneland, A.
  9. Olsen, A.
  10. Roswall, N.
  11. Witt, P.M.
  12. Overvad, K.
  13. Rohrmann, S.
  14. Kaaks, R.
  15. Drogan, D.
  16. Boeing, H.
  17. Trichopoulou, A.
  18. Stratigakou, V.
  19. Zylis, D.
  20. Engeset, D.
  21. Lund, E.
  22. Skeie, G.
  23. Berrino, F.
  24. Grioni, S.
  25. Mattiello, A.
  26. Masala, G.
  27. Tumino, R.
  28. Zanetti, R.
  29. Ros, M.M.
  30. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  31. Ardanaz, E.
  32. Sánchez, M.J.
  33. Huerta, J.M.
  34. Amiano, P.
  35. Rodríguez, L.
  36. Manjer, J.
  37. Wirfält, E.
  38. Lenner, P.
  39. Hallmans, G.
  40. Spencer, E.A.
  41. Key, T.J.
  42. Bingham, S.
  43. Khaw, K.T.
  44. Rinaldi, S.
  45. Slimani, N.
  46. Boffetta, P.
  47. Gallo, V.
  48. Norat, T.
  49. Riboli, E.
  50. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Breast Cancer Research and Treatment

ISSN: 0167-6806 1573-7217

Año de publicación: 2010

Volumen: 119

Número: 3

Páginas: 753-765

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S10549-009-0444-8 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible