The prebiotic properties of Hibiscus sabdariffa extract contribute to the beneficial effects in diet-induced obesity in mice

  1. Diez-Echave, P.
  2. Vezza, T.
  3. Rodríguez-Nogales, A.
  4. Ruiz-Malagón, A.J.
  5. Hidalgo-García, L.
  6. Garrido-Mesa, J.
  7. Molina-Tijeras, J.A.
  8. Romero, M.
  9. Robles-Vera, I.
  10. Pimentel-Moral, S.
  11. Borras-Linares, I.
  12. Arráez-Román, D.
  13. Segura-Carretero, A.
  14. Micol, V.
  15. García, F.
  16. Duarte, J.
  17. Rodríguez-Cabezas, M.E.
  18. Gálvez, J.
Revista:
Food Research International

ISSN: 1873-7145 0963-9969

Año de publicación: 2020

Volumen: 127

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.FOODRES.2019.108722 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible