Mediation of psychosocial determinants in the relation between socio-economic status and adolescents’ diet quality

  1. Michels, N.
  2. Vynckier, L.
  3. Moreno, L.A.
  4. Beghin, L.
  5. de la o, A.
  6. Forsner, M.
  7. Gonzalez-Gross, M.
  8. Huybrechts, I.
  9. Iguacel, I.
  10. Kafatos, A.
  11. Kersting, M.
  12. Leclercq, C.
  13. Manios, Y.
  14. Marcos, A.
  15. Molnar, D.
  16. Sjöström, M.
  17. Widhalm, K.
  18. De Henauw, S.
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2018

Volumen: 57

Número: 3

Páginas: 951-963

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-017-1380-8 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible