Association between polyphenol intake and gastric cancer risk by anatomic and histologic subtypes: MCC-Spain

  1. Rubín-García, M.
  2. Vitelli-Storelli, F.
  3. José Molina, A.
  4. Zamora-Ros, R.
  5. Aragonés, N.
  6. Adarnaz, E.
  7. Castaño-Vinyals, G.
  8. Obón-Santacana, M.
  9. Gómez-Acebo, I.
  10. Molina-Barceló, A.
  11. Fernández-Tardón, G.
  12. Jiménez-Moleón, J.J.
  13. Alguacil, J.
  14. Dolores Chirlaque, M.
  15. Toledo, E.
  16. Pérez-Gómez, B.
  17. Pollán, M.
  18. Kogevinas, M.
  19. Martín, V.
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2020

Volumen: 12

Número: 11

Páginas: 1-16

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NU12113281 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible