Estimated Substitution of Tea or Coffee for Sugar-Sweetened Beverages Was Associated with Lower Type 2 Diabetes Incidence in Case-Cohort Analysis across 8 European Countries in the EPIC-InterAct Study

  1. Imamura, F.
  2. Schulze, M.B.
  3. Sharp, S.J.
  4. Guevara, M.
  5. Romaguera, D.
  6. Bendinelli, B.
  7. Salamanca-Fernández, E.
  8. Ardanaz, E.
  9. Arriola, L.
  10. Aune, D.
  11. Boeing, H.
  12. Dow, C.
  13. Fagherazzi, G.
  14. Franks, P.W.
  15. Freisling, H.
  16. Jakszyn, P.
  17. Kaaks, R.
  18. Khaw, K.-T.
  19. Kühn, T.
  20. Mancini, F.R.
  21. Masala, G.
  22. Chirlaque, M.-D.
  23. Nilsson, P.M.
  24. Overvad, K.
  25. Pala, V.M.
  26. Panico, S.
  27. Perez-Cornago, A.
  28. Quirós, J.R.
  29. Ricceri, F.
  30. Rodríguez-Barranco, M.
  31. Rolandsson, O.
  32. Sluijs, I.
  33. Stepien, M.
  34. Spijkerman, A.M.W.
  35. Tjønneland, A.
  36. Tong, T.Y.N.
  37. Tumino, R.
  38. Vissers, L.E.T.
  39. Ward, H.A.
  40. Langenberg, C.
  41. Riboli, E.
  42. Forouhi, N.G.
  43. Wareham, N.J.
  44. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Journal of Nutrition

ISSN: 1541-6100 0022-3166

Año de publicación: 2019

Volumen: 149

Número: 11

Páginas: 1985-1993

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/JN/NXZ156 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor