Macronutrient Composition of the Diet and Prospective Weight Change in Participants of the EPIC-PANACEA Study
- Vergnaud, A.-C.
- Norat, T.
- Mouw, T.
- Romaguera, D.
- May, A.M.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- van der A, D.
- Agudo, A.
- Wareham, N.
- Khaw, K.-T.
- Romieu, I.
- Freisling, H.
- Slimani, N.
- Perquier, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Clavel-Chapelon, F.
- Palli, D.
- Berrino, F.
- Mattiello, A.
- Tumino, R.
- Ricceri, F.
- Rodríguez, L.
- Molina-Montes, E.
- Amiano, P.
- Barricarte, A.
- Chirlaque, M.-D.
- Crowe, F.L.
- Orfanos, P.
- Naska, A.
- Trichopoulou, A.
- Teucher, B.
- Kaaks, R.
- Boeing, H.
- Buijsse, B.
- Johansson, I.
- Hallmans, G.
- Drake, I.
- Sonestedt, E.
- Jakobsen, M.U.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Halkjær, J.
- Skeie, G.
- Braaten, T.
- Lund, E.
- Riboli, E.
- Peeters, P.H.M.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
PLoS ONE
ISSN: 1932-6203
Año de publicación: 2013
Volumen: 8
Número: 3
Tipo: Artículo