Macronutrient Composition of the Diet and Prospective Weight Change in Participants of the EPIC-PANACEA Study

  1. Vergnaud, A.-C.
  2. Norat, T.
  3. Mouw, T.
  4. Romaguera, D.
  5. May, A.M.
  6. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  7. van der A, D.
  8. Agudo, A.
  9. Wareham, N.
  10. Khaw, K.-T.
  11. Romieu, I.
  12. Freisling, H.
  13. Slimani, N.
  14. Perquier, F.
  15. Boutron-Ruault, M.-C.
  16. Clavel-Chapelon, F.
  17. Palli, D.
  18. Berrino, F.
  19. Mattiello, A.
  20. Tumino, R.
  21. Ricceri, F.
  22. Rodríguez, L.
  23. Molina-Montes, E.
  24. Amiano, P.
  25. Barricarte, A.
  26. Chirlaque, M.-D.
  27. Crowe, F.L.
  28. Orfanos, P.
  29. Naska, A.
  30. Trichopoulou, A.
  31. Teucher, B.
  32. Kaaks, R.
  33. Boeing, H.
  34. Buijsse, B.
  35. Johansson, I.
  36. Hallmans, G.
  37. Drake, I.
  38. Sonestedt, E.
  39. Jakobsen, M.U.
  40. Overvad, K.
  41. Tjønneland, A.
  42. Halkjær, J.
  43. Skeie, G.
  44. Braaten, T.
  45. Lund, E.
  46. Riboli, E.
  47. Peeters, P.H.M.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
PLoS ONE

ISSN: 1932-6203

Año de publicación: 2013

Volumen: 8

Número: 3

Tipo: Artículo

DOI: 10.1371/JOURNAL.PONE.0057300 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible