Evaluation of the status quo of polyphenols analysis: Part I—phytochemistry, bioactivity, interactions, and industrial uses

  1. Silva, A.S.
  2. Reboredo-Rodríguez, P.
  3. Süntar, I.
  4. Sureda, A.
  5. Belwal, T.
  6. Loizzo, M.R.
  7. Tundis, R.
  8. Sobarzo-Sanchez, E.
  9. Rastrelli, L.
  10. Forbes-Hernandez, T.Y.
  11. Battino, M.
  12. Filosa, R.
  13. Daglia, M.
  14. Nabavi, S.F.
  15. Nabavi, S.M.
Revista:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety

ISSN: 1541-4337

Any de publicació: 2020

Volum: 19

Número: 6

Pàgines: 3191-3218

Tipus: Article

DOI: 10.1111/1541-4337.12629 GOOGLE SCHOLAR lock_openAccés obert editor

Objectius de Desenvolupament Sostenible