Safety evaluation of a food enzyme containing trypsin, chymotrypsin, elastase and carboxypeptidase from porcine pancreas

  1. Silano, V.
  2. Barat Baviera, J.M.
  3. Bolognesi, C.
  4. Cocconcelli, P.S.
  5. Crebelli, R.
  6. Gott, D.M.
  7. Grob, K.
  8. Lambré, C.
  9. Lampi, E.
  10. Mengelers, M.
  11. Mortensen, A.
  12. Rivière, G.
  13. Steffensen, I.-L.
  14. Tlustos, C.
  15. Van Loveren, H.
  16. Vernis, L.
  17. Zorn, H.
  18. Gundert-Remy, U.
  19. Herman, L.
  20. Turck, D.
  21. Engel, K.-H.
  22. Aguilera-Gómez, M.
  23. Andryszkiewicz, M.
  24. Kovalkovicova, N.
  25. Liu, Y.
  26. Maia, J.
  27. Rainieri, S.
  28. Chesson, A.
  29. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2021

Volumen: 19

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2021.6368 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor