Safety evaluation of the food enzyme with β-glucanase and β-xylanase activities from the Trichoderma reesei strain DP-Nya67

  1. Silano, V.
  2. Barat Baviera, J.M.
  3. Bolognesi, C.
  4. Cocconcelli, P.S.
  5. Crebelli, R.
  6. Gott, D.M.
  7. Grob, K.
  8. Lambré, C.
  9. Lampi, E.
  10. Mengelers, M.
  11. Mortensen, A.
  12. Rivière, G.
  13. Steffensen, I.-L.
  14. Tlustos, C.
  15. Van Loveren, H.
  16. Vernis, L.
  17. Zorn, H.
  18. Glandorf, B.
  19. Herman, L.
  20. Jany, K.-D.
  21. Marcon, F.
  22. Penninks, A.
  23. Arcella, D.
  24. Aguilera, J.
  25. Aguilera-Gómez, M.
  26. Bernasconi, G.
  27. Kovalkovičová, N.
  28. Liu, Y.
  29. Maia, J.
  30. Roncancio Peña, C.
  31. Chesson, A.
  32. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2020

Volumen: 18

Número: 5

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2020.6128 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor