Safety evaluation of the food enzyme endo-1,4-β-xylanase and β-glucanase from Disporotrichum dimorphosporum strain DXL

  1. Silano, V.
  2. Barat Baviera, J.M.
  3. Bolognesi, C.
  4. Cocconcelli, P.S.
  5. Crebelli, R.
  6. Gott, D.M.
  7. Grob, K.
  8. Lampi, E.
  9. Mortensen, A.
  10. Rivière, G.
  11. Steffensen, I.-L.
  12. Tlustos, C.
  13. Van Loveren, H.
  14. Vernis, L.
  15. Zorn, H.
  16. Glandorf, B.
  17. Herman, L.
  18. Marcon, F.
  19. Penninks, A.
  20. Smith, A.
  21. Aguilera-Gomez, M.
  22. Andryszkiewicz, M.
  23. Arcella, D.
  24. Gomes, A.
  25. Kovalkovičová, N.
  26. Liu, Y.
  27. Maia, J.
  28. Roncancio Peña, C.
  29. Chesson, A.
  30. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2020

Volumen: 18

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2020.5975 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor