Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from Aspergillus niger (strain LFS)

  1. Silano, V.
  2. Barat Baviera, J.M.
  3. Bolognesi, C.
  4. Brüschweiler, B.J.
  5. Cocconcelli, P.S.
  6. Crebelli, R.
  7. Gott, D.M.
  8. Grob, K.
  9. Lampi, E.
  10. Mortensen, A.
  11. Rivière, G.
  12. Steffensen, I.-L.
  13. Tlustos, C.
  14. Van Loveren, H.
  15. Vernis, L.
  16. Zorn, H.
  17. Glandorf, B.
  18. Herman, L.
  19. Jany, K.-D.
  20. Kärenlampi, S.
  21. Penninks, A.
  22. Aguilera, J.
  23. Aguileria-Gómez, M.
  24. Arcella, D.
  25. Horn, C.
  26. Kovalkovičová, N.
  27. Liu, Y.
  28. Maia, J.M.
  29. Chesson, A.
  30. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2019

Volumen: 17

Número: 3

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2019.5630 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor