Safety evaluation of the food enzyme glucose oxidase from Aspergillus niger (strain ZGL)

  1. Silano, V.
  2. Barat Baviera, J.M.
  3. Bolognesi, C.
  4. Brüschweiler, B.J.
  5. Cocconcelli, P.S.
  6. Crebelli, R.
  7. Gott, D.M.
  8. Grob, K.
  9. Lampi, E.
  10. Mortensen, A.
  11. Rivière, G.
  12. Steffensen, I.-L.
  13. Tlustos, C.
  14. Van Loveren, H.
  15. Vernis, L.
  16. Zorn, H.
  17. Glandorf, B.
  18. Herman, L.
  19. Jany, K.-D.
  20. Kärenlampi, S.
  21. Penninks, A.
  22. Želježić, D.
  23. Aguileria-Gómez, M.
  24. Arcella, D.
  25. Horn, C.
  26. Kovalkovičová, N.
  27. Liu, Y.
  28. Maia, J.M.
  29. Chesson, A.
  30. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2019

Volumen: 17

Número: 3

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2019.5629 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor