Safety evaluation of the food enzyme endo-1,4-β-xylanase from a genetically modified Trichoderma reesei (strain DP-Nzd22)

  1. Silano, V.
  2. Barat Baviera, J.M.
  3. Bolognesi, C.
  4. Brüschweiler, B.J.
  5. Cocconcelli, P.S.
  6. Crebelli, R.
  7. Gott, D.M.
  8. Grob, K.
  9. Lampi, E.
  10. Mortensen, A.
  11. Riviere, G.
  12. Steffensen, I.-L.
  13. Tlustos, C.
  14. Van Loveren, H.
  15. Vernis, L.
  16. Zorn, H.
  17. Glandorf, B.
  18. Marcon, F.
  19. Penninks, A.
  20. Aguilera, J.
  21. Aguilera-Gómez, M.
  22. Andryszkiewicz, M.
  23. Arcella, D.
  24. Gomes, A.
  25. Kovalkovičová, N.
  26. Liu, Y.
  27. Chesson, A.
  28. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2018

Volumen: 16

Número: 11

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2018.5479 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor