Safety evaluation of the food enzyme endo-1,4-β-xylanase from a genetically modified Aspergillus oryzae (strain NZYM-FA)

  1. Silano, V.
  2. Barat Baviera, J.M.
  3. Bolognesi, C.
  4. Brüschweiler, B.J.
  5. Cocconcelli, P.S.
  6. Crebelli, R.
  7. Gott, D.M.
  8. Grob, K.
  9. Lampi, E.
  10. Mortensen, A.
  11. Riviere, G.
  12. Steffensen, I.-L.
  13. Tlustos, C.
  14. Van Loveren, H.
  15. Vernis, L.
  16. Zorn, H.
  17. Glandorf, B.
  18. Herman, L.
  19. Kärenlampi, S.
  20. Penninks, A.
  21. Željeżić, D.
  22. Aguilera-Gómez, M.
  23. Andryszkiewicz, M.
  24. Arcella, D.
  25. Kovalkovičová, N.
  26. Liu, Y.
  27. Roncancio Peña, C.
  28. Horn, C.
  29. Chesson, A.
  30. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2018

Volumen: 16

Número: 11

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2018.5480 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor