Safety evaluation of the food enzyme endo-1,4-β-xylanase from a genetically modified Aspergillus oryzae (strain NZYM-FA)
- Silano, V.
- Barat Baviera, J.M.
- Bolognesi, C.
- Brüschweiler, B.J.
- Cocconcelli, P.S.
- Crebelli, R.
- Gott, D.M.
- Grob, K.
- Lampi, E.
- Mortensen, A.
- Riviere, G.
- Steffensen, I.-L.
- Tlustos, C.
- Van Loveren, H.
- Vernis, L.
- Zorn, H.
- Glandorf, B.
- Herman, L.
- Kärenlampi, S.
- Penninks, A.
- Željeżić, D.
- Aguilera-Gómez, M.
- Andryszkiewicz, M.
- Arcella, D.
- Kovalkovičová, N.
- Liu, Y.
- Roncancio Peña, C.
- Horn, C.
- Chesson, A.
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Revista:
EFSA Journal
ISSN: 1831-4732
Año de publicación: 2018
Volumen: 16
Número: 11
Tipo: Artículo