Safety evaluation of the food enzyme α-amylase from a genetically modified Aspergillus niger (strain NZYM-MC)

  1. Silano, V.
  2. Barat Baviera, J.M.
  3. Bolognesi, C.
  4. Brüschweiler, B.J.
  5. Cocconcelli, P.S.
  6. Crebelli, R.
  7. Gott, D.M.
  8. Grob, K.
  9. Lampi, E.
  10. Mortensen, A.
  11. Riviere, G.
  12. Steffensen, I.-L.
  13. Tlustos, C.
  14. van Loveren, H.
  15. Vernis, L.
  16. Zorn, H.
  17. Kärenlampi, S.
  18. Marcon, F.
  19. Penninks, A.
  20. Smith, A.
  21. Aguilera-Gómez, M.
  22. Andryszkiewicz, M.
  23. Arcella, D.
  24. Kovalkovičová, N.
  25. Liu, Y.
  26. Rossi, A.
  27. Engel, K.-H.
  28. Chesson, A.
  29. Mostrar todos os autores +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Ano de publicación: 2018

Volume: 16

Número: 10

Tipo: Artigo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2018.5451 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor