Safety of the food enzyme glucoamylase from a genetically modified Aspergillus niger (strain NZYM-BF)

  1. Silano, V.
  2. Barat Baviera, J.M.
  3. Bolognesi, C.
  4. Brüschweiler, B.J.
  5. Cocconcelli, P.S.
  6. Crebelli, R.
  7. Gott, D.M.
  8. Grob, K.
  9. Lampi, E.
  10. Mortensen, A.
  11. Riviere, G.
  12. Steffensen, I.-L.
  13. Tlustos, C.
  14. Van Loveren, H.
  15. Vernis, L.
  16. Zorn, H.
  17. Jany, K.-D.
  18. Kärenlampi, S.
  19. Penninks, A.
  20. Želježic, D.
  21. Aguilera-Gómez, M.
  22. Andryszkiewicz, M.
  23. Arcella, D.
  24. Gomes, A.
  25. Kovalkovičová, N.
  26. Liu, Y.
  27. Rossi, A.
  28. Engel, K.-H.
  29. Chesson, A.
  30. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2018

Volumen: 16

Número: 10

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2018.5450 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor