Safety evaluation of the food enzyme endo-1,4-β-xylanase from the genetically modified Trichoderma reesei strain RF5427

  1. Silano, V.
  2. Barat Baviera, J.M.
  3. Bolognesi, C.
  4. Cocconcelli, P.S.
  5. Crebelli, R.
  6. Gott, D.M.
  7. Grob, K.
  8. Lambré, C.
  9. Lampi, E.
  10. Mengelers, M.
  11. Mortensen, A.
  12. Rivière, G.
  13. Steffensen, I.-L.
  14. Tlustos, C.
  15. Van Loveren, H.
  16. Vernis, L.
  17. Zorn, H.
  18. Glandorf, B.
  19. Herman, L.
  20. Engel, K.-H.
  21. Aguilera, J.
  22. Aguilera-Gomez, M.
  23. Arcella, D.
  24. Maia, J.
  25. Liu, Y.
  26. Chesson, A.
  27. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2020

Volumen: 18

Número: 6

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2020.6127 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor