Safety evaluation of the food enzyme endo-1,4-β-xylanase from the genetically modified Trichoderma reesei strain RF5427
- Silano, V.
- Barat Baviera, J.M.
- Bolognesi, C.
- Cocconcelli, P.S.
- Crebelli, R.
- Gott, D.M.
- Grob, K.
- Lambré, C.
- Lampi, E.
- Mengelers, M.
- Mortensen, A.
- Rivière, G.
- Steffensen, I.-L.
- Tlustos, C.
- Van Loveren, H.
- Vernis, L.
- Zorn, H.
- Glandorf, B.
- Herman, L.
- Engel, K.-H.
- Aguilera, J.
- Aguilera-Gomez, M.
- Arcella, D.
- Maia, J.
- Liu, Y.
- Chesson, A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal
ISSN: 1831-4732
Año de publicación: 2020
Volumen: 18
Número: 6
Tipo: Artículo