Associations between dietary amino acid intakes and blood concentration levels
- Iguacel, I.
- Schmidt, J.A.
- Perez-Cornago, A.
- Van Puyvelde, H.
- Travis, R.
- Stepien, M.
- Scalbert, A.
- Casagrande, C.
- Weiderpass, E.
- Riboli, E.
- Schulze, M.B.
- Skeie, G.
- Bodén, S.
- Boeing, H.
- Cross, A.J.
- Harlid, S.
- Jensen, T.E.
- Huerta, J.M.
- Katzke, V.
- Kühn, T.
- Lujan-Barroso, L.
- Masala, G.
- Rodriguez-Barranco, M.
- Rostgaard-Hansen, A.L.
- van der Schouw, Y.T.
- Vermeulen, R.
- Tagliabue, G.
- Tjønneland, A.
- Trevisan, M.
- Ferrari, P.
- Gunter, M.J.
- Huybrechts, I.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1532-1983, 0261-5614
Año de publicación: 2021
Volumen: 40
Número: 6
Páginas: 3772-3779
Tipo: Artículo