Associations between dietary amino acid intakes and blood concentration levels

  1. Iguacel, I.
  2. Schmidt, J.A.
  3. Perez-Cornago, A.
  4. Van Puyvelde, H.
  5. Travis, R.
  6. Stepien, M.
  7. Scalbert, A.
  8. Casagrande, C.
  9. Weiderpass, E.
  10. Riboli, E.
  11. Schulze, M.B.
  12. Skeie, G.
  13. Bodén, S.
  14. Boeing, H.
  15. Cross, A.J.
  16. Harlid, S.
  17. Jensen, T.E.
  18. Huerta, J.M.
  19. Katzke, V.
  20. Kühn, T.
  21. Lujan-Barroso, L.
  22. Masala, G.
  23. Rodriguez-Barranco, M.
  24. Rostgaard-Hansen, A.L.
  25. van der Schouw, Y.T.
  26. Vermeulen, R.
  27. Tagliabue, G.
  28. Tjønneland, A.
  29. Trevisan, M.
  30. Ferrari, P.
  31. Gunter, M.J.
  32. Huybrechts, I.
  33. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Clinical Nutrition

ISSN: 1532-1983 0261-5614

Año de publicación: 2021

Volumen: 40

Número: 6

Páginas: 3772-3779

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CLNU.2021.04.036 GOOGLE SCHOLAR