Consumption of ultra-processed foods associated with weight gain and obesity in adults: A multi-national cohort study

  1. Cordova, R.
  2. Kliemann, N.
  3. Huybrechts, I.
  4. Rauber, F.
  5. Vamos, E.P.
  6. Levy, R.B.
  7. Wagner, K.-H.
  8. Viallon, V.
  9. Casagrande, C.
  10. Nicolas, G.
  11. Dahm, C.C.
  12. Zhang, J.
  13. Halkjær, J.
  14. Tjønneland, A.
  15. Boutron-Ruault, M.-C.
  16. Mancini, F.R.
  17. Laouali, N.
  18. Katzke, V.
  19. Srour, B.
  20. Jannasch, F.
  21. Schulze, M.B.
  22. Masala, G.
  23. Grioni, S.
  24. Panico, S.
  25. van der Schouw, Y.T.
  26. Derksen, J.W.G.
  27. Rylander, C.
  28. Skeie, G.
  29. Jakszyn, P.
  30. Rodriguez-Barranco, M.
  31. Huerta, J.M.
  32. Barricarte, A.
  33. Brunkwall, L.
  34. Ramne, S.
  35. Bodén, S.
  36. Perez-Cornago, A.
  37. Heath, A.K.
  38. Vineis, P.
  39. Weiderpass, E.
  40. Monteiro, C.A.
  41. Gunter, M.J.
  42. Millett, C.
  43. Freisling, H.
  44. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Clinical Nutrition

ISSN: 1532-1983 0261-5614

Año de publicación: 2021

Volumen: 40

Número: 9

Páginas: 5079-5088

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CLNU.2021.08.009 GOOGLE SCHOLAR