Haem iron intake and risk of lung cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort

  1. Ward, H.A.
  2. Whitman, J.
  3. Muller, D.C.
  4. Johansson, M.
  5. Jakszyn, P.
  6. Weiderpass, E.
  7. Palli, D.
  8. Fanidi, A.
  9. Vermeulen, R.
  10. Tjønneland, A.
  11. Hansen, L.
  12. Dahm, C.C.
  13. Overvad, K.
  14. Severi, G.
  15. Boutron-Ruault, M.-C.
  16. Affret, A.
  17. Kaaks, R.
  18. Fortner, R.
  19. Boeing, H.
  20. Trichopoulou, A.
  21. La Vecchia, C.
  22. Kotanidou, A.
  23. Berrino, F.
  24. Krogh, V.
  25. Tumino, R.
  26. Ricceri, F.
  27. Panico, S.
  28. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  29. Peeters, P.H.
  30. Nøst, T.H.
  31. Sandanger, T.M.
  32. Quirós, J.R.
  33. Agudo, A.
  34. Rodríguez-Barranco, M.
  35. Larrañaga, N.
  36. Huerta, J.M.
  37. Ardanaz, E.
  38. Drake, I.
  39. Brunnström, H.
  40. Johansson, M.
  41. Grankvist, K.
  42. Travis, R.C.
  43. Freisling, H.
  44. Stepien, M.
  45. Merritt, M.A.
  46. Riboli, E.
  47. Cross, A.J.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1476-5640 0954-3007

Año de publicación: 2019

Volumen: 73

Número: 8

Páginas: 1122-1132

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/S41430-018-0271-2 GOOGLE SCHOLAR