Consumption of Meat, Fish, Dairy Products, and Eggs and Risk of Ischemic Heart Disease: A Prospective Study of 7198 Incident Cases among 409 885 Participants in the Pan-European EPIC Cohort
- Key, T.J.
- Appleby, P.N.
- Bradbury, K.E.
- Sweeting, M.
- Wood, A.
- Johansson, I.
- Kühn, T.
- Steur, M.
- Weiderpass, E.
- Wennberg, M.
- Lund Würtz, A.M.
- Agudo, A.
- Andersson, J.
- Arriola, L.
- Boeing, H.
- Boer, J.M.A.
- Bonnet, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Cross, A.J.
- Ericson, U.
- Fagherazzi, G.
- Ferrari, P.
- Gunter, M.
- Huerta, J.M.
- Katzke, V.
- Khaw, K.-T.
- Krogh, V.
- La Vecchia, C.
- Matullo, G.
- Moreno-Iribas, C.
- Naska, A.
- Nilsson, L.M.
- Olsen, A.
- Overvad, K.
- Palli, D.
- Panico, S.
- Molina-Portillo, E.
- Quirós, J.R.
- Skeie, G.
- Sluijs, I.
- Sonestedt, E.
- Stepien, M.
- Tjønneland, A.
- Trichopoulou, A.
- Tumino, R.
- Tzoulaki, I.
- Van Der Schouw, Y.T.
- Verschuren, W.M.M.
- Di Angelantonio, E.
- Langenberg, C.
- Forouhi, N.
- Wareham, N.
- Butterworth, A.
- Riboli, E.
- Danesh, J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1524-4539, 0009-7322
Año de publicación: 2019
Volumen: 139
Número: 25
Páginas: 2835-2845
Tipo: Artículo