Interaction of dietary and genetic factors influencing body iron status and risk of type 2 diabetes within the EPIC-InterAct study

  1. Meidtner, K.
  2. Podmore, C.
  3. Kröger, J.
  4. Van Der Schouw, Y.T.
  5. Bendinelli, B.
  6. Agnoli, C.
  7. Arriola, L.
  8. Barricarte, A.
  9. Boeing, H.
  10. Cross, A.J.
  11. Dow, C.
  12. Ekblom, K.
  13. Fagherazzi, G.
  14. Franks, P.W.
  15. Gunter, M.J.
  16. Huerta, J.M.
  17. Jakszyn, P.
  18. Jenab, M.
  19. Katzke, V.A.
  20. Key, T.J.
  21. Khaw, K.T.
  22. Kühn, T.
  23. Kyrø, C.
  24. Mancini, F.R.
  25. Melander, O.
  26. Nilsson, P.M.
  27. Overvad, K.
  28. Palli, D.
  29. Panico, S.
  30. Ramón Quirós, J.
  31. Rodríguez-Barranco, M.
  32. Sacerdote, C.
  33. Sluijs, I.
  34. Stepien, M.
  35. Tjonneland, A.
  36. Tumino, R.
  37. Forouhi, N.G.
  38. Sharp, S.J.
  39. Langenberg, C.
  40. Schulze, M.B.
  41. Riboli, E.
  42. Wareham, N.J.
  43. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Diabetes Care

ISSN: 1935-5548 0149-5992

Año de publicación: 2018

Volumen: 41

Número: 2

Páginas: 277-285

Tipo: Artículo

DOI: 10.2337/DC17-1080 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor