Interaction of dietary and genetic factors influencing body iron status and risk of type 2 diabetes within the EPIC-InterAct study
- Meidtner, K.
- Podmore, C.
- Kröger, J.
- Van Der Schouw, Y.T.
- Bendinelli, B.
- Agnoli, C.
- Arriola, L.
- Barricarte, A.
- Boeing, H.
- Cross, A.J.
- Dow, C.
- Ekblom, K.
- Fagherazzi, G.
- Franks, P.W.
- Gunter, M.J.
- Huerta, J.M.
- Jakszyn, P.
- Jenab, M.
- Katzke, V.A.
- Key, T.J.
- Khaw, K.T.
- Kühn, T.
- Kyrø, C.
- Mancini, F.R.
- Melander, O.
- Nilsson, P.M.
- Overvad, K.
- Palli, D.
- Panico, S.
- Ramón Quirós, J.
- Rodríguez-Barranco, M.
- Sacerdote, C.
- Sluijs, I.
- Stepien, M.
- Tjonneland, A.
- Tumino, R.
- Forouhi, N.G.
- Sharp, S.J.
- Langenberg, C.
- Schulze, M.B.
- Riboli, E.
- Wareham, N.J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1935-5548, 0149-5992
Año de publicación: 2018
Volumen: 41
Número: 2
Páginas: 277-285
Tipo: Artículo