Meat and haem iron intake in relation to glioma in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition study
- Ward, H.A.
- Gayle, A.
- Jakszyn, P.
- Merritt, M.
- Melin, B.
- Freisling, H.
- Weiderpass, E.
- Tjonneland, A.
- Olsen, A.
- Dahm, C.C.
- Overvad, K.
- Katzke, V.
- Kühn, T.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- Lagiou, P.
- Kyrozis, A.
- Palli, D.
- Krogh, V.
- Tumino, R.
- Ricceri, F.
- Mattiello, A.
- Bueno-De-Mesquita, B.
- Peeters, P.H.
- Quirós, J.R.
- Agudo, A.
- Rodriguez-Barranco, M.
- Larrañaga, N.
- Huerta, J.M.
- Barricarte, A.
- Sonestedt, E.
- Drake, I.
- Sandström, M.
- Travis, R.C.
- Ferrari, P.
- Riboli, E.
- Cross, A.J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1473-5709, 0959-8278
Año de publicación: 2018
Volumen: 27
Número: 4
Páginas: 379-383
Tipo: Artículo