Meat and haem iron intake in relation to glioma in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition study

  1. Ward, H.A.
  2. Gayle, A.
  3. Jakszyn, P.
  4. Merritt, M.
  5. Melin, B.
  6. Freisling, H.
  7. Weiderpass, E.
  8. Tjonneland, A.
  9. Olsen, A.
  10. Dahm, C.C.
  11. Overvad, K.
  12. Katzke, V.
  13. Kühn, T.
  14. Boeing, H.
  15. Trichopoulou, A.
  16. Lagiou, P.
  17. Kyrozis, A.
  18. Palli, D.
  19. Krogh, V.
  20. Tumino, R.
  21. Ricceri, F.
  22. Mattiello, A.
  23. Bueno-De-Mesquita, B.
  24. Peeters, P.H.
  25. Quirós, J.R.
  26. Agudo, A.
  27. Rodriguez-Barranco, M.
  28. Larrañaga, N.
  29. Huerta, J.M.
  30. Barricarte, A.
  31. Sonestedt, E.
  32. Drake, I.
  33. Sandström, M.
  34. Travis, R.C.
  35. Ferrari, P.
  36. Riboli, E.
  37. Cross, A.J.
  38. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Cancer Prevention

ISSN: 1473-5709 0959-8278

Año de publicación: 2018

Volumen: 27

Número: 4

Páginas: 379-383

Tipo: Artículo

DOI: 10.1097/CEJ.0000000000000331 GOOGLE SCHOLAR