Flavonoid and lignan intake and pancreatic cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition cohort

  1. Molina-Montes, E.
  2. Sánchez, M.-J.
  3. Zamora-Ros, R.
  4. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  5. Wark, P.A.
  6. Obon-Santacana, M.
  7. Kühn, T.
  8. Katzke, V.
  9. Travis, R.C.
  10. Ye, W.
  11. Sund, M.
  12. Naccarati, A.
  13. Mattiello, A.
  14. Krogh, V.
  15. Martorana, C.
  16. Masala, G.
  17. Amiano, P.
  18. Huerta, J.-M.
  19. Barricarte, A.
  20. Quirós, J.-R.
  21. Weiderpass, E.
  22. Angell Åsli, L.
  23. Skeie, G.
  24. Ericson, U.
  25. Sonestedt, E.
  26. Peeters, P.H.
  27. Romieu, I.
  28. Scalbert, A.
  29. Overvad, K.
  30. Clemens, M.
  31. Boeing, H.
  32. Trichopoulou, A.
  33. Peppa, E.
  34. Vidalis, P.
  35. Khaw, K.-T.
  36. Wareham, N.
  37. Olsen, A.
  38. Tjønneland, A.
  39. Boutroun-Rualt, M.-C.
  40. Clavel-Chapelon, F.
  41. Cross, A.J.
  42. Lu, Y.
  43. Riboli, E.
  44. Duell, E.J.
  45. Mostrar todos os autores +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Ano de publicación: 2016

Volume: 139

Número: 7

Páxinas: 1480-1492

Tipo: Artigo

DOI: 10.1002/IJC.30190 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor