Consumption of fatty foods and incident type 2 diabetes in populations from eight European countries

  1. Buijsse, B.
  2. Boeing, H.
  3. Drogan, D.
  4. Schulze, M.B.
  5. Feskens, E.J.
  6. Amiano, P.
  7. Barricarte, A.
  8. Clavel-Chapelon, F.
  9. De Lauzon-Guillain, B.
  10. Fagherazzi, G.
  11. Fonseca-Nunes, A.
  12. Franks, P.W.
  13. Huerta, J.M.
  14. Jakobsen, M.U.
  15. Kaaks, R.
  16. Key, T.J.
  17. Khaw, K.T.
  18. Masala, G.
  19. Moskal, A.
  20. Nilsson, P.M.
  21. Overvad, K.
  22. Pala, V.
  23. Panico, S.
  24. Redondo, M.L.
  25. Ricceri, F.
  26. Rolandsson, O.
  27. Sánchez, M.-J.
  28. Sluijs, I.
  29. Spijkerman, A.M.
  30. Tjonneland, A.
  31. Tumino, R.
  32. Van Der A, D.L.
  33. Van Der Schouw, Y.T.
  34. Langenberg, C.
  35. Sharp, S.J.
  36. Forouhi, N.G.
  37. Riboli, E.
  38. Wareham, N.J.
  39. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1476-5640 0954-3007

Año de publicación: 2015

Volumen: 69

Número: 4

Páginas: 455-461

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/EJCN.2014.249 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor