Consumption of fatty foods and incident type 2 diabetes in populations from eight European countries
- Buijsse, B.
- Boeing, H.
- Drogan, D.
- Schulze, M.B.
- Feskens, E.J.
- Amiano, P.
- Barricarte, A.
- Clavel-Chapelon, F.
- De Lauzon-Guillain, B.
- Fagherazzi, G.
- Fonseca-Nunes, A.
- Franks, P.W.
- Huerta, J.M.
- Jakobsen, M.U.
- Kaaks, R.
- Key, T.J.
- Khaw, K.T.
- Masala, G.
- Moskal, A.
- Nilsson, P.M.
- Overvad, K.
- Pala, V.
- Panico, S.
- Redondo, M.L.
- Ricceri, F.
- Rolandsson, O.
- Sánchez, M.-J.
- Sluijs, I.
- Spijkerman, A.M.
- Tjonneland, A.
- Tumino, R.
- Van Der A, D.L.
- Van Der Schouw, Y.T.
- Langenberg, C.
- Sharp, S.J.
- Forouhi, N.G.
- Riboli, E.
- Wareham, N.J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1476-5640, 0954-3007
Año de publicación: 2015
Volumen: 69
Número: 4
Páginas: 455-461
Tipo: Artículo