Dietary intake of acrylamide and epithelial ovarian cancer risk in the european prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) cohort

  1. Obón-Santacana, M.
  2. Peeters, P.H.M.
  3. Freisling, H.
  4. Dossus, L.
  5. Clavel-Chapelon, F.
  6. Baglietto, L.
  7. Schock, H.
  8. Fortner, R.T.
  9. Boeing, H.
  10. Tjønneland, A.
  11. Olsen, A.
  12. Overvad, K.
  13. Menéndez, V.
  14. Sanchez, M.-J.
  15. Larrañaga, N.
  16. Castaño, J.M.H.
  17. Barricarte, A.
  18. Khaw, K.-T.
  19. Wareham, N.
  20. Travis, R.C.
  21. Merritt, M.A.
  22. Trichopoulou, A.
  23. Trichopoulos, D.
  24. Orfanos, P.
  25. Masala, G.
  26. Sieri, S.
  27. Tumino, R.
  28. Vineis, P.
  29. Mattiello, A.
  30. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  31. Onland-Moret, N.C.
  32. Wirfält, E.
  33. Stocks, T.
  34. Idahl, A.
  35. Lundin, E.
  36. Skeie, G.
  37. Gram, I.T.
  38. Weiderpass, E.
  39. Riboli, E.
  40. Duell, E.J.
  41. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Cancer Epidemiology Biomarkers and Prevention

ISSN: 1055-9965

Año de publicación: 2015

Volumen: 24

Número: 1

Páginas: 291-297

Tipo: Artículo

DOI: 10.1158/1055-9965.EPI-14-0636 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor