Does consumption of two portions of salmon per week enhance the antioxidant defense system in pregnant women?

  1. García-Rodríguez, C.E.
  2. Mesa, M.D.
  3. Olza, J.
  4. Vlachava, M.
  5. Kremmyda, L.-S.
  6. Diaper, N.D.
  7. Noakes, P.S.
  8. Miles, E.A.
  9. Ramírez-Tortosa, M.C.
  10. Liaset, B.
  11. Frøyland, L.
  12. Rossary, A.
  13. Farges, M.-C.
  14. Vasson, M.-P.
  15. Aguilera, C.M.
  16. Helmersson-Karlqvist, J.
  17. Godfrey, K.M.
  18. Calder, P.C.
  19. Basu, S.
  20. Gil, A.
Revista:
Antioxidants and Redox Signaling

ISSN: 1523-0864 1557-7716

Año de publicación: 2012

Volumen: 16

Número: 12

Páginas: 1401-1406

Tipo: Artículo

DOI: 10.1089/ARS.2012.4508 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible