Safety evaluation of the food enzyme endo-1,4-β-xylanase from a genetically modified Aspergillus niger (strain XEA)

  1. Silano, V.
  2. Bolognesi, C.
  3. Castle, L.
  4. Chipman, K.
  5. Cravedi, J.-P.
  6. Fowler, P.
  7. Franz, R.
  8. Grob, K.
  9. Gürtler, R.
  10. Husøy, T.
  11. Kärenlampi, S.
  12. Mennes, W.
  13. Milana, M.R.
  14. Pfaff, K.
  15. Riviere, G.
  16. Srinivasan, J.
  17. Tavares Poças, M.D.F.
  18. Tlustos, C.
  19. Wölfle, D.
  20. Zorn, H.
  21. Chesson, A.
  22. Glandorf, B.
  23. Herman, L.
  24. Jany, K.-D.
  25. Marcon, F.
  26. Penninks, A.
  27. Smith, A.
  28. van Loveren, H.
  29. Želježić, D.
  30. Aguilera-Gómez, M.
  31. Arcella, D.
  32. Kovalkovičová, N.
  33. Maia, J.
  34. Liu, Y.
  35. Engel, K.-H.
  36. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2018

Volumen: 16

Número: 4

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2018.5228 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor