Safety evaluation of the food enzyme xylanase from a genetically modified Bacillus subtilis strain TD160(229)
- Silano, V.
- Bolognesi, C.
- Castle, L.
- Chipman, K.
- Cravedi, J.-P.
- Fowler, P.
- Franz, R.
- Grob, K.
- Gürtler, R.
- Husøy, T.
- Kärenlampi, S.
- Mennes, W.
- Milana, M.R.
- Pfaff, K.
- Riviere, G.
- Srinivasan, J.
- Tavares Poças, M.D.F.
- Tlustos, C.
- Wölfle, D.
- Zorn, H.
- Chesson, A.
- Glandorf, B.
- Herman, L.
- Jany, K.-D.
- Marcon, F.
- Penninks, A.
- Smith, A.
- Želježić, D.
- Aguilera-Gómez, M.
- Andryszkiewicz, M.
- Arcella, D.
- Kovalkovičová, N.
- Liu, Y.
- Maia, J.
- Engel, K.-H.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal
ISSN: 1831-4732
Año de publicación: 2018
Volumen: 16
Número: 1
Tipo: Artículo