Berberis plants-drifting from farm to food applications, phytotherapy, and phytopharmacology

  1. Salehi, B.
  2. Selamoglu, Z.
  3. Sener, B.
  4. Kilic, M.
  5. Jugran, A.K.
  6. De Tommasi, N.
  7. Sinisgalli, C.
  8. Milella, L.
  9. Rajkovic, J.
  10. Morais-Braga, M.F.B.
  11. Bezerra, C.F.
  12. Rocha, J.E.
  13. Coutinho, H.D.M.
  14. Ademiluyi, A.O.
  15. Shinwari, Z.K.
  16. Jan, S.A.
  17. Erol, E.
  18. Ali, Z.
  19. Ostrander, E.A.
  20. Sharifi-Rad, J.
  21. Cádiz-Gurrea, M.D.L.L.
  22. Taheri, Y.
  23. Martorell, M.
  24. Segura-Carretero, A.
  25. Cho, W.C.
Revista:
Foods

ISSN: 2304-8158

Año de publicación: 2019

Volumen: 8

Número: 10

Tipo: Revisión

DOI: 10.3390/FOODS8100522 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible